صنعت شرق

صنعت شرق تامین کننده انواع جاروبرقی صنعتی ، جاروبرقی نیمه صنعتی ، دستگاه واکس کفش، آبسردکن و دست خشک کن برقی و سطل زباله

صنعت شرق

صنعت شرق تامین کننده انواع جاروبرقی صنعتی ، جاروبرقی نیمه صنعتی ، دستگاه واکس کفش، آبسردکن و دست خشک کن برقی و سطل زباله

صنعت شرق

صنعت شرق تامین کننده انواع جاروبرقی صنعتی ، جاروبرقی نیمه صنعتی ، دستگاه واکس کفش، آبسردکن و سطل زباله و تجهیزات صنعتی و نیمه صنعتی

۲ مطلب در تیر ۱۳۹۸ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

سه نکته مهم برای پیدا کردن یک ملک واقعا خوب چیست؟ موقعیت مکانی، موقعیت مکانی، موقعیت مکانی. ممکن است این حرف خیلی کلیشه ای شده باشد ولی به طور حتم درست است؟ انتخاب مکان مسئله ای نیست که به سرعت و از روی بی توجهی انجام گیرد. البته کار خیلی دشواری هم نیست، ولی یافتن و تأمین کردن یک موقعیت مکانی خوب پروسه ای است که نیاز به یک سرمایه گذاری زمانی و انجام تحقیقات و بررسی های دقیق دارد. به یاد داشته باشید، انتخاب یک محل نامناسب اتفاقی نیست که به راحتی قابل رفع و رجوع باشد ، شما می توانید برنامه های بازاریابی با طرز تهیه ی سس مخصوصتان را عوض کنید، ولی تغییر مکان مقوله ی دیگری است؟

اگرچه پروسه ی مکان یابی بسیار متغیر است و بستگی به این دارد که شما بخواهید عملکرد خودتان را با اضافه کردن تجهیزات جدید به موقعیت مکانی فعلی، توسعه دهید یا این که برای اولین بار در جستجوی یک مکان مناسب برای شروع کارتان باشید، در هر صورت اصول کلی مکان یابی یکسان است.

موارد مهمی در یافتن مکان مناسب برای راه اندازی فست فود موثر است که در ادامه به نکاتی از آنها اشاره خواهیم کرد :

خودتان و بازار فروشتان را بشناسید

ویژگیهای شخصیتی شما برای راه اندازی فست فود چگونه است ؟

پیش از آن که برای یافتن یک مکان مناسب جهت آغاز کسب و کار خود اقدام نمائید، ابتدا یک فهرست از اموالتان تهیه کنید. فرقی نمی کند که شما یک شخص حرفه ای در تهیه غذاهای چاشنی دار هستید یا فردی هستید که حرفههای مختلفی را امتحان کرده تا به علایق خود پی برده باشید، در هر صورت باز کردن مکانی که در آن خدمات غذایی ارائه می شود، می تواند مسئولیت بزرگ و ترسناکی باشد. از آنجایی که عوامل زیادی برای لحاظ کردن وجود دارند و نیاز به تحقیقات زیادی هست، بهتر است که شما کارتان را با تحقیق بر روی خودتان آغاز کنید. پیشنهاد می شود مطالعه ای بر روی برنامه ی کسب و کار خود داشته باشید تا ببینید آیا عملکرد فست فود شما صحیح است یا خیر.

  • از خودتان چند پرسش بپرسید. پاسخهایی که به این پرسش ها می دهید به شما کمک می کند تا تشخیص دهید آیا آمادگی باز کردن یک رستوران و منابع مورد نیاز برای این کار را دارید یا خیر. همچنین اگر در مورد نوع غذایی که می خواهید ارائه دهید مردد هستید به شما کمک می کند تا تشخیص درستی دهید و تصمیم قطعی تان را بگیرید. به عنوان مثال اگر شما یک شخص شب زنده دار هستید بهتر است که در فکر باز کردن رستورانی که صبحانه سرو می کند نباشید زیرا باید صبح های بسیار زود از خواب برخیزید. در این صورت شما صبحها بسیار عبوس خواهید بود و از این که هر روز سر کار بروید متنفر خواهید شد. صنعت رستوران داری کار بسیار دشواری است حتی اگر عاشق کارتان باشید؛ کارتان را با اتخاذ تصمیمات نادرست و شناختهای اشتباه از خودتان سخت تر نکنید. واقع بین باشید.


  • هدف اصلی شما از راه اندازی مکانی که خدمات غذایی ارائه می دهد چیست؟


  • شخصیت شما چگونه است؟ آیا شما شخص سحرخیزی هستید یا شب زنده دار؟

  • آیا اعضای خانواده تان از تصمیم شما حمایت می کنند و آیا آمادگی انجام این فداکاری را دارند که زمانشان را برای شما صرف کنند؟

  • چه تجربه های مدیریتی دارید؟

  • چگونه بر روی کارهایتان سرمایه گذاری می کنید؟

  • اهدافتان را یکپارچه کنید. اگر شما در پی مکانی هستید که جزئی از کار یکپارچه تان باشد، از همان روش مشابه برای تجزیه و تحلیل شخصیت خودتان” و اهداف سازمانتان استفاده کنید.

  • چه نوع غذاهایی سرو می کنیم؟

  • مشتری های ما از چه قشری هستند؟

  • تا چه حد می خواهیم محدوده ی کاری خود را گسترش دهیم؟

  • آیا می خواهیم اهداف تجاری خود را گسترش دهیم؟

مقدار سرمایه گذاری برای راه اندازی فست فود چقدر است ؟

ارابه را جلوتر از اسب نگذارید. پیش از آنکه غرق یافتن موقعیت مکانی خوب برای رستوران تان شوید، یک برآورد دقیق و درست از شرایط مالی خودتان داشته باشید و مطمئن شوید که آیا می توانید هزینه ها را تقبل کنید یا خیر. این مسئله ی مهمی است، زیرا چنانچه شما تنها مالک آنجا باشید، هنگامی که وارد عرصدی داد و ستد شدید، این شرایط مالی شماست که حرف اول و آخر را می زند.



از خودتان این سئوال های اولیه را بپرسید:

  • وضعیت اعتباری شما چگونه است؟ برای اینکه از سابق اعتباری خود مطلع شوید، باید از بانکهایی که در آنها حساب دارید، کمک بگیرید.

  • چه مقدار از پول تان را برای شروع کار رستوران می توانید سرمایه گذاری کنید؟ اگر شما در فکر سرمایه گذاری هستید به احتمال زیاد متوجه اید که می توانید بر روی بخشی از رستوران تان سرمایه گذاری کنید و یا شخصأ مکان را به طور کلی خریداری نمائید. ولی آیا می توانید پرداخت ماهیانه ی اقساط را تقبل کنید؟

طرز فکر و عقاید شخصی شما برای راه اندازی فست فود چگونه است ؟

اگر شما عضو یک سازمان در حال توسعه هستید، می توانید عقاید و ایده هایتان را به این سازمان بفروشید. حتی اگر به صورت انفرادی کار می کنید لازم است قبل از اینکه عقایدتا را درباره ی فست فود و رستوران  مطرح کنید در پی یافتن مکان مناسبی باشید. پیش از هر چیز موارد زیر را مطالعه کنید:

  • در مورد علایقتان فکر کنید. اگر می خواهید یک فست فود راه اندازی کنید، واقعا باید از کاری که انجام می دهید لذت ببرید چرا که این یک شغل 24 ساعته و همه روزه (24 ساعت در روز و 7 روز در هفته است. به عنوان مثال آیا شما به سبک خاصی از آشپزی علاقه دارید؟ چنانچه عاشق غذاهای فرانسوی باشید، به طور حتم اداره ی یک فروشگاه ساندویچی شما را خوشحال نخواهد کرد. آیا عاشق درست کردن دسر هستید؟

  • آیا عقاید و افکار شما قابل فروش هستند؟ البته این علایق شماست که باید بر روی طرز فکرتان برای گرفتن تصمیم نهایی تأثیر بگذارد، ولی فراموش نکنید طرز فکرتان هر چه باشد، هدف شما این است که آن را به عموم مردم بفروشید. این مسئله را در نظر داشته باشید که چه شما به فکر مشتری ها باشید و چه نباشید در نهایت مشتری ها باید از محصول یا سرویسی که از رستورانتان می گیرند راضی باشند اگر علاقه مندی وجود نداشته باشد، فروشی هم وجود نخواهد داشت. اگر فروشی وجود نداشته باشد، سودی هم وجود نخواهد داشت!

  • یک توازن بین قابلیت فروش و علایق تان ایجاد کنید. این دو فاکتور را همیشه به یاد داشته باشید. چرا که به شما این امکان را می دهند تا به ایده های جدیدی که منجر به رضایت مندی بیشتر شما از مکان جدیدتان می شوند دست یابید.

استاندارد ها و هدف خود از راه اندازی فست فود و فود کورت را مشخص کنید ؟

  • استانداردهای شغلی خودتان را ارتقاء دهید. اگر هنوز راجع به عقاید و دیدگاههایتان نامطمئن هستید، یک راه دیگر انتخاب کنید. استاندارد شغلی تان را ارتقا دهید؛ این کار واقعا به تصمیم گیری شما کمک می کند. استاندارد شغلی باید بگوید که ارزش ها و اهداف شرکتتان چه چیزهایی هستند، مشتری های شما چه کسانی می باشند، مقاصد اقتصادی شما کدامها هستند، اهداف شما چیست، قصد عرضه ی چه محصولاتی را دارید و فروشگاه شما چه نوع فروشگاهی است به نظور ارتقاء استاندارد شغلی تان یک برگه ی کاغذ بردارید، تیترهایی که در زیر آمده را روی آن بنویسید و سپس جلوی هر تیتر را پر کنید:

  • اهداف

  • باورها

  • ارزشها

  • محصولات و مشتری ها

  • بازار خرید و فروش

  • از این اطلاعات استفاده کنید تا بتوانید افکارتان را سازمان دهی نمائید. ممکن است هدف شما این باشد که روزانه 15 درصد سود کسب کنید” یا “یک رستوران سطح بالا که صبحانه سرو می کند تأسیس نمائید. شاید اعتقاد شما این باشد که یک غذای با کیفیت و با قیمت مناسب تهیه کنید. ممکن است مشتریهای شما زوج های جوانی باشند که فرزند ندارند و درآمد کافی دارند. ممکن است مغازهی شما در مرکز شهر باشد و یا در یک روستا”. لازم نیست که استاندارد شغلی شما تا این حد دارای جزئیات باشد؛ تصمیمات ساده می توانند کمک کنند تا بر روی مسیر اصلی تان تمرکز نمائید و ایدههایی که برای رستوران تان در ذهنتان دارید به نحوی سامان دهی کنید.

نحوه ی تشخیص پتانسیل بازار کاری – نگاهی به رقبای خود داشته باشید

زمانی که تصمیم خود را در مورد یک مسئله خاص گرفتید. زمان آن رسیده است که پتانسیل رستوران و بازار کاری خود را ارزیابی نمائید. از خودتان این سئوال را بپرسید که آیا رستوران شما در یک محیط شهری شلوغ و بزرگ موفق تر است یا در یک شهرستان روستایی کوچک؟ در صورتی کارایی بهتری دارد که اکثر مشتریها مجرد باشند یا خانواده؟ کدام دسته از مشتری ها محصولات شما را بیشتر خریداری خواهند کرد؟ روزانه باید چه تعداد مشتری داشته باشید تا بتوانید به اهداف سوددهی خود نزدیک شوید؟

برای این که مطمئن شوید ایده های شما پتانسیل بازاریابی دارند یا خیر، لازم است اطلاعات و آگاهی خوبی نسبت به صنعت رستوران داری داشته باشید. به موارد زیر توجه کنید:


  • انجمن صنف رستوران داران، یک انجمن راهنمای تجاری برای صنعت رستوران داری می باشد. افرادی که در این انجمن مشغول به کار هستند می توانند اطلاعات زیادی مانند سطح دستمزد و درآمد و نیز بازدیدهای عملیاتی به شما ارائه دهند.

  • به وب سایت انجمن صنف رستوران داران مراجعه کنید. حق عضویت شما بر مبنای فروش سالیانه تان و مکانی که در آن مستقر هستید تعیین می شد. همچنین انجمن دارای بخش های منطقه ای است که به احتمال زیاد از ملحق شدن به آنها لذت خواهید برد.


  • مجله ی اینترنتی مربوط به رستوران داری را مطالعه کنید.


  • عضو مجله های صنایع شغلی شوید. چنین نشریات حاوی اطلاعات زیادی دربارهی صنایع می باشند و می توانند در مورد مفاهیم و فناوری های جدیدی که بوجود می آیند اطلاعات مفیدی به شما ارائه دهند که در میان آنها حتی اطلاعاتی راجع به جایگاه قرار دادن ماشین ظرفشویی وجود دارد.

  • شما به طور قطع نیاز دارید که رقبایتان را بشناسید. ببینید چه موسسه های دیگری در بازار اطراف شما مشغول به فعالیت هستند. کدام یک از آنها هم صنف شما هستند و زمینه ی شغل شان مشابه به شما می باشد؟ سعی کنید متوجه شوید که آنها چه محصولاتی را با چه قیمتی به فروش می رسانند .


  • یک مشتری مرموز ” بشوید. یکی از راههای آسان و در عین حال مفرح برای شناسایی رقبا این است که تبدیل به یک مشتری مرموز بشوید. به مغازه ی رقبایتان بروید و از غذاهای آنها بخورید. حتی ممکن است بسیاری از آنها لیست های غذایی داشته باشند که بتوانید آنها را با خود به بیرون بیاورید. به قیمت ها و سرویس ها توجه کنید. غذا چگونه است؟ بشقاب پذیرائی به چه شکلی است؟ آیا آنها خدمات خاصی ارائه می دهند؟ تعداد صندلیها و ظرفیت آنجا چه مقدار است؟ حال و هوای آنجا چگونه است؟ رستورانشان تا چه حد شلوغ است؟ چه بازه ی زمانی شلوغ تر از سایر مواقع می باشد؟


مشاوره راه اندازی فست فود و فود کورت


تا اینجا متوجه شدیم که راه اندازی فست فود با چالش ها بسیاری روبرو است . به هر حال سود بالا در راه اندازی فست فود ، مشکلاتی نیز خواهد داشت . همان طور که خواندید تمام برند های بزرگ فست فود با مشکلاتی روبرو بوده اند . پس اصلا ناامید نشوید و از همین الان با مشاوره با بهترین شرکت راه انداز فست فود به فکر راه اندازی فست فود ویژه و متفاوت باشید .


فراموش نکنید گروه راه اندازی فست فود ست با راه اندزی فست فود های متفاوت در تمام شهر های ایران رزومه عالی دارد . پس حتما قبل از شروع به کار حتما با ما تماس بگیرید .



  • مصطفی نجاری
  • ۰
  • ۰

با توجه به خواص بسیار مثبت و شفا بخش آب قلیایی،از آب قلیایی به نام آب شفا بخش و آب شگفت انگیز هم یاد میشود. توصیه میکنیم که از این آبها البته به صورت کنترل شده و در زمانهای مناسب استفاده کنید. شرکت خوش نوشان مشرق زمین آب مورد نیاز خود را از اعماق سفره های زیر زمینی تامین می نماید. از محصولات این شرکت می توان به آب قلیایی لوکساب و آب اشامیدنی لایف لوکس نام برد.

باید بدانیم که  پتانسیل آب قلیایی منفی است و می تواند PH بدن انسان را متعادل سازد که این عمل خاصیت آنتی اکسیدانی را برای بدن فراهم می کند و باعث افزایش سلامتی انسان می گردد و در واقع به بهبود بیماری ها مخصوصا بیماری های حاد کمک می کند. در نتیجه بهتر است آبی را که جهت نوشیدن مصرف می نماییم آبی قلیایی باشد.

آیا از مزایای فیزیولوژیک استفاده از آب قلیایی آگاهی دارید ؟

خاصیت آنتی اکسیدانی آب قلیایی

در جریان تولید آب قلیایی، یون هیدروکسید  با بار منفی ایجاد می شود که به سبب آن، نسبت میان یون های اکسید کننده به یون های احیاکننده یا همان ORP (oxidation reduction potential) کاهش می یابد. ORP، متغیر پتانسیل اکسایش به احیا است که با واحد میلی ولت آنرا نشان می دهند. هرچه ماده غذایی ORP کمتری داشته باشد، دهنده الکترون بوده و خاصیت احیا کنندگی بیشتری دارد. در نتیجه رادیکال های آزاد را غیر فعال می کند، جلوی اکسیداسیون را گرفته و ریسک ابتلا به سرطان را کاهش می دهد. آب های معمولی لوله کشی دارای ORP طبیعی بالا،  حدود 200+ تا400+mv هستند. بطریهای آب معدنی هم دارای سطح 400+mv هستند. آب های یونیزه قلیایی به دلیل قدرت احیا کنندگی بالا دارای سطح منفی ORPبوده و درواقع آنتی اکسیدان می باشند.  یک لیوان آب یونیزه قلیایی 4 برابر یک ماهی قزل آلا آنتی اکسیدان دارد که از اکسید شدن LDL و کلسترول جلوگیری کرده و فرایند اکسیداسیون را در بدن کاهش می دهد.

می توان گفت آب قلیایی با خنثی کردن رادیکال های آزاد و کنترل اکسیداسیون در بدن، آنتی اکسیدانی در دسترس است. امروزه که سلول های بدن انسان در اثر تغذیه نامناسب، آلودگی هوا و تماس با اشعه های مختلف، بسیار نیازمند به آنتی اکسیدان می باشند. و چه بهتر از اینکه آنتی اکسیدان را مثله آب خوردن به بدن خود برسانیم. 

آیا انواع چشمه های آب معدنی را می شناسید؟

پروفسور فلیسیا کلیمنت در کتاب (دیابتی های اسیدی) به روشنی می گوید که برای پیشگیری از سرطان باید با از بردن اسیدهای زائد بدن  (زباله های اسیدی)، که سلول های طبیعی را به سلول های سرطانی تبدیل می کنند، شروع کرد. فرد مبتلا به سرطان در جریان شیمی درمانی، تحت کنترل شدید Ph بدن وجلوگیری از افزایش اسیدیته قرار می گیرد تا از عود مجدد سرطان جلوگیری شود.

 

جذب بالا و هیدراسیون (آب رسانی) قوی و انرژی بیشتر با نوشیدن آب قلیایی

آب معمولی شکل مولکولی نامنظم با زنجیره طولانی عمدتا 15 یا 16 مولکولی می باشد، که محدودیت جذب توسط سلول ها را ایجاد می کند. آب قلیایی شکل مولکولی منظم و کوتاه، 5 یا 6 وجهی دارد، در نتیجه جذب سریع و راحت تری توسط بدن را در پی خواهد داشت. .

  جذب بیشتر توسط بدن، باعث آبرسانی سریع تر و بیش تر به سلول ها شده و از کم آبی آنها جلوگیری می کند که همین امر باعث کاهش کلسترول هم خواهد شد. همچنین انتقال بهتر اکسیژن و مواد مغذی به سلول ها، باعث افزایش انرژی بدن می شود. همین امر دلیل توصیه مصرف آب قلیایی در حین فعالیت های ورزشی است. انتقال بهتر سموم و مواد زائد از سلول ها توسط خون یکی دیگر از مزیت های آب قلیایی می باشد.

تاثیر آب یونیزه قلیایی بر بیماری های قلبی

وجود آنتی اکسیدان ها و دارا بودن قدرت قلیایی و ریز خوشه ای و کریستالی شکل بودن آب باعث جذب راحت و جلوگیری از ایجاد رسوبات در جدار داخل شریانهای بدن میشود و مانع از بروز فشار خون می گردد , این آب به دلیل کم حجم بودن و قدرت نفوذ بسیار بالا می تواند باعث دفع سموم از داخل عروق و شریانهای اصلی شود برای بدن مهم است که خون از چه سیالی تشکیل شده باشد به دلیل اینکه 80 % تا 85% حجم خون از آب تشکیل شده است , استفاده از آب قلیایی می تواند کمک بسیار بزرگی باشد به بر طرف شدن گرفتگی رگهای کرونری ( رگهای تغذیه کننده قلب انسان ) که یکی از مهمترین شریانهای بدن و قلب هستند و گرفتگی در آنها باعث بروز بیماریهای قلبی می شود , این آب به علت افزایش گردش خون می تواند باعث تغذیه بهتر ماهیچه های قلب شود که خود می تواند موجب پیشگیری از بیماریهای قلبی شود , می توان گفت اکثر تصلب شریان ها بر اثر تجمع رسوبات اسیدی در بدن به وجود می آید که این آب یونیزه قلیایی می تواند آنها را از بین ببرد

افزایش انرژی بدن با آب قلیایی

از دست دادن آب بدن (دهیدراته شدن) باعث ایجاد خستگی در شما می شود و شما فقط با از دست دادن 1% از آب بدن خود، دهیدراته می شوید. آب یونیزه قلیایی با قدرت جذب بالاتر، در روده ها با سرعت بیشتری جذب می شود و هیدراته شدن مجدد پس از انجام فعالیت های بدنی سریعتر رخ می دهد. بنابراین شما دیرتر احساس خستگی نموده و از انرژی بالاتری برای انجام فعالیت های بدنی برخوردار خواهید بود. همانطور که ذکر شد دریافت اکسیژن بیشتر از این آب و دفع سموم سریعتر هم در افزایش انرژی بسیار حائز اهمیت است. استفاده از آب قلیایی به جای آب آشامیدنی معمولی حین انجام فعالیت های بدنی، تاثیرات چشمگیری خواهد داشت.

حفظ تعادل PH بدن

همانگونه که عنوان شد PH طبیعی بدن حدود 7.4 است، بدن برای حفظ سلامتی خود به این PH  نیاز دارد. اما عواملی از قبیل: استرس و خستگی( برای ترشح آنزیم های اسیدی)، تغذیه نا مناسب، مصرف زیاد فست فود ها و نوشابه های گازدار باعث افزایش اسیدیته بدن می شود. دانشمندان و پزشکان اعلام کرده اند، اکثریت جوامع غربی از اثرات اسیدیته بالا (اسیدوز) در بافت های بدنشان رنج می برند. مقدار زیاد مواد زائد در بدن تبدیل به زباله های اسیدی شده که اثراتی از قبیل: کاهش ایمنی بدن، التهاب، خستگی، پیری زودرس و پیدایش شرایط مناسب برای سرطانی شدن سلول ها را خواهند داشت. اما کنترل PH  بدن و جلوگیری از کاهش آن به وسیله آب قلیایی مانع تمامی این موارد خواهد شد و به حفظ تعادل PH کمک شایانی خواهد کرد.

آیا از معجزه نوشیدن آب قلیایی بر روی جوان ماندن آگاهی دارید ؟؟

پیری فرآیندی پیچیده است که بسیاری از عوامل نقش تعیین کننده ای روی آن دارند. یکی از مهمترین این عوامل رادیکال های آزاد بدن هستند. اثبات شده است اکسیداسیون حاصل از رادیکال های آزاد عامل مهمی در پیر شدن سلول های بدن ماست. آب قلیایی، با غیرفعال کردن رادیکال های آزاد و خاصیت ضداکسایشی در به تعویق انداختن روند پیری نقش بسزایی دارد.

همچنین با آبرسانی بیشتر به سلول های پوست و در نتیجه رسیدن اکسیژن بیشتر، سبب رشد سریعتر و بیشتر بافت های جدید و حفظ الاسیتسیته پوست می شود.

کاهش وزن با آب قلیایی

آب قلیایی با جذب بیشتر و سریعتر  به داخل سلول ها، اسید های چرب را از سلول ها خارج می کند. اسید های چرب به سمت کبد رفته و به گلوکز تبدیل شده و توسط عضلات سوزانده می شوند. در نتیجه بدن چربی بیشتری می سوزاند. همین افزایش متابولیسم در بدن، باعث کاهش وزن خواهد شد. می توان نتیجه گرفت که ررژیم غذایی سالم، ورزش و مصرف روزانه آب یونیزه قلیایی می توان با سرعت بیشتری ما را به وزن ایده آل برساند.

حفظ استحکام بافت استخوانی و جلوگیری از پوکی استخوان

با کاهش PH بدن تحت تاثیر عوامل ذکر شده، مکانیزم طبیعی بدن برای مقابله با این حالت و کنترل PH آزاد شدن کلسیم و منیزیم از بافت های استخوانی به جریان خون می باشد. راهکار خوبیست! اما به مرور زمان باعث پوکی استخوان می شود. روشن است که آب قلیایی با کنترل PH جلوی این روند را می گیرد.

دکتر سوزان بروان که یک متخصص پوکی استخوان است می گوید، در سراسر جهان میزان شکستگی های ناشی از پوکی استخوان از نبود الگوهای زندگی برای تعادل اسید و قلیایی بدن می باشد.

بهبود عملکرد گوارش با آب قلیایی

ORP دستگاه گوارش در امتداد طول آن کاهش می یابد. از +150MV در معده تا -250MV در کلون. این مسئله منجر به عدم توازن میکرو فلور می شود که یکی از شاخص های اصلی آزمایش مدفوع است. مصرف آلکالین واتر، باعث حفظ تعادل ORP در دستگاه گوارش می شود و در نتیجه بهبود عملکرد گوارش. همچنین آب قلیایی با غیرفعال کردن باکتری های مضر در روده بزرگ و آبرسانی بیشتر در روده سبب بهبود فعالیت روده بزرگ شده و جلوگیری از یبوست را انجام می دهد.

سرکوب زباله های اسیدی با آب قلیایی، باعث کاهش و جلوگیری از اختلالات روده ای و معده مرتبط با اسید، از جمله زخم ها، می شود.

تاثیرات آب قلیایی بر روی بالا بردن مواد معدنی جذبی

آب قلیایی، به میزان بیشتر مواد معدنی از قبیل، کلسیم، سدیم، منیزیم، پتاسیم را داراست و به دلیل جذب بالاتر آن نسبت به آب آشامیدنی معمولی، جذب بیشتری از این مواد معدنی را خواهد داشت.

نوشیدن آب قلیایی مساوی با پیشگیری، کنترل و کمک به درمان سنگ کلیه

سنگ کلیه نتیجه تجمع ذراتی که از بدن دفع نشده اند میباشد. سنگ های ریز از کلیه ها دفع میشوند ولی سنگ های بزرگتر به راحتی دفع نشده و حرکت آنها در کلیه سبب دردهای بسیار شدیدی میشود.یکی از مهمترین تاثیرات آب یونیزه قلیایی، خالص سازی و کمک به دفع مواد زائد از بدن است. انباشتگی مواد دفعی زیاد در کلیه ها، آنها را ضعیف می کنند.

وقتی سلول ها در محیطی فوق اسیدی زندگی کنند،کلیه ها دچار تورم خواهند شد.سلول ها برای سالم ماندن، باید تمام مواد دفعی تولید شده خود را دفع کنند اما اگر خون اسیدی تر شود مواد دفعی به دیواره ی سلول ها خواهند چسبید که این امر باعث ته نشین و سفت شدن فلوئور اسیدی در کلیه ها و سنگ کلیه می شود

خلاصه فواید بهداشتی و سلامتی آب قلیایی روی بدن و سلامت انسان  :

آب قلیایی یونیزه شده برای آشامیدن و پخت و پز استفاده می شود و برای مصرف کنندگان چندین حسن دارد:
قلیایی کردن : بازگرداندن موازنه PH با کاهش درجه اسید
خواص آنتی اکسیدان : کمک به خنثی کردن رادیکالهای آزاد که باعث جلوگیری از صدمه به سلول ها و DNA می شود.
سوپر هیدراتاسیون (نفوذ پذیری و آبرسانی بالا) : کوچکتر بودن اندازه مولکولهای آب (حالت خوشه ای) که اجازه نفوز بیشتر آب را به سلول ها می دهد.
 
غنی سازی معدنی : شامل غلظت های بالائی از مواد معدنی قلیایی شامل کلسیم و پتاسیم می باشد که برای سلامتی انسانی حیاتی هستند.
غنی سازی اکسیژن : میزان اکسیژن محلول خون را افزایش می دهد.
 
سم زدایی : از بین بردن مخاط ساخته شده در دیواره روده بزرگ که این عمل باعث افزایش توانایی بدن در جذب مواد مغذی می شود.
پاکسازی : کمک به شستشو و دفع و دفع مواد زائد اسیدی و سمی که بیشتر نقاط بدن تجمع پیدا می کنند.
انرژی زایی : یون هیدروکسیل (OH) با بار منفی در افزایش انرژی ، هوشیاری ذهنی و بالا بردن سطح کل هوشیاری بدن کمک می کند.
کاهش وزن :
حذف آفت کش ها : آب قلیایی قوی با PH بالای 10.5 به حذف آفت کش ها از میوه ها و سبزیجات کمک می کند

شرکت تولید کننده آب قلیایی

بهترین برند آب آشامیدنی و آب قلیایی

شرکت خوش نوشان مشرق زمین، در منطقه خوش آب و هوای استان گلستان در دامنه کوه های البرز و نزدیک به ارتفاعات شاهکوه قرار گرفته است. آب مورد نیاز خود را از اعماق سفره های زیر زمینی تامین می نماید. قرار گرفتن شرکت در چنین منطقه بکر و کوهپایه ای باعث شده که محصول تولیدی با کیفیت بالا، حداقل نیترات و بدون نیتریت عرضه شود.برای ارتباط با ما می توانید به آدرس سایت شرکت به نشانی waterlife.ir  مراجعه کنید.

شرکت خوش نوشان مشرق زمین لیست قیمت آب آشامیدنی های خود را بروز کرده است برای اطلاع از جدیدترین قیمت آب آشامیدنی جدید ایرانی کلیک کنید.

  • مصطفی نجاری